App udvikling til iOS & Android

80 % af Danmarks befolkning render rundt med en smartphone i lommen, og en grundsten i selve smartphone’n er alle de små programmer, man kan få til dem. De små programmer man kan hente ned, er såkaldte applikationer (i daglig tale Apps), og er ekstremt populære på både Android og iOS.Android og iOS er de to største mobile styresystemer i verden, og hvis din App ikke er repræsenteret på begge af disse markeder, vil det være det samme som at skyde dig i selv i foden.apps-udvikling-simplewebhouse

Android er et styresystem udviklet af Google, hvor producenter som Samsung, Sony og HTC leverer hardware til. Android styresystemet har ekstremt mange funktioner, og du kan derfor lave nogle rigtigt innovative Apps udvikling på dette system.

iOS er Apple’s styresystem, som kører på både iPhone, iPad og iPod Touch. iOS er et lidt mere lukket system end Android, hvilket både har fordele og ulemper. Når det så er sagt, så er iOS-brugere meget mere tilbøjelige til at downloade og bruge Apps, end folk på Android-platformen, så Simple Webhouse anbefaler altid, at du får lavet din App til iOS først – Hvis du altså nægter at få lavet til begge platforme med det samme.

Der findes App udvikling indenfor et hav af kategorier; Spil, erhverv, finans, mad, fitness, livsstil, musik, nyheder, foto og video, produktivitet, sociale netværk, rejse og en masse andet. Det er altså derfor ikke din niche, der skal holde dig tilbage fra at få en App.

Tør du risikere ikke at være med?

Med en App til din virksomhed vil du kunne nå et langt bredere og større publikum end før. Du vil nå ud på et helt nyt marked end før. Idag har du måske kun fået etableret en hjemmeside til din online tilstedeværelse, men med en app har du mulighed for ikke kun at være på dine kunders computer-skærm, men samtidig også nede i deres lomme.

Det er et ekstremt effektivt værktøj, at du med en app er på flere platforme samtidig, og på den måde har nemmere ved at påvirke dine kunder til et køb, en tilmelding eller noget helt tredje som din forretning går ud på.

Det er ikke for sjov, at markedet for Apps er stødt stigende lige p.t. Der er nemlig både penge, reklame og branding at hente for virksomheder. De allerførste virksomheder er hoppet med på vognen, og hvis du ikke gør det snart, vil du snart være hægtet af. Det handler om at være med fra start, og det kan du stadig nå!

Som sagt leverer Simple Webhouse både apps til Android og iOS, hvilket altså vil sige, at du både er tilgængelig på Android’s Play Market og iOS’s App Store. Vores app udvikling tager altid udgangspunkt i dine ideer.
Hvis du vil have din App tilgængelig på de to største markeder indenfor dette, så tøv ikke med at kontakte os!

Send os en mail for nærmere information eller tilbud.