+45 31202049 info@simplewebhouse.dk Arne Jacobsens Alle 7, 5 sal, 2300, København S
Tilbyder i vedligehold og support efter min hjemmeside er lanceret?

Ja det gør vi. Vi tilbyder både faste månedelige priser og eller som løbende support opgave.

Hvor lang tid tager det at få udviklet min hjemmeside?

Når vi har været igennem den indledende dialog med dig om din virksmhed/organisation og drøftet hvilke muligheder din hjemmeside skal indeholde. Først der vil vi fortælle dig hvor lang tid vi vil være om lave din hjemmeside/app.

Hvad udvikler i min hjemmeside i?

Det afhænger meget af hvilke krav, der stilles af funktioner på din hjemmeside. Men typiske er det PHP og .NET vi laver din hjemmeside i.

I hvilket format leverer i logoet i?
Vi leverer logoet i følgende formater:
– AI (Adobe Illustrator)
– EPS
– Web Format (PNG, JPG)

Ønsker du andre formater, så laver vi det gerne?

Hvorfor skal jeg vælge jer?

Her på Simple Webhouse roser vi os selv for at være det bedste webbureau, det er vi fordi vi har samlet et hold af nogle af de bedste designere, programmøre. Som skal hjælpe dig med at skabe den bedste web løsning.

Udgangspunktet i vores firmapolitik er at sikre 100% kundetilfredshed og vi vil arbejde hånd i hånd med dig for at sikre, at du har en hjemmeside, som ikke kun er æstetisk, men også er intuitiv at bruge.

Hvad hvis jeg ikke kan lide jeres webdesign?

Bare rolig – vores webdesigner har lavet hundredvis af webdesigns som nok skal ramme dine ønsker. Derudover så laver vi designet til DU er tilfreds. For at få en god start anbefales at du finder 2-3 hjemmeside hvor du kan lide designet, specielt HVAD du kan lide ved disse hjemmesider. Så har vi et udgangspunkt og kan fornemme dine ønsker mere præcis.

Hvem ejer web designet?

Det er altid dig som ejer rettighederne på alt vores webdesign.

Hvem designer hjemmesiden?

Din hjemmeside designes af vores dygtige grafiker som har mange års erfaring med web design. Vi laver alle vores web design ud fra dine ønsker/behov og alt laves fra bunden af.

SE ET UDPLUK AF VORES ARBEJDE HER