Billig logo til 495 kr. fordi godt design ikke behøver være dyrt

Du ved sikkert godt, hvad din virksomhed står for. Men det ved dine kommende kunder ikke endnu. Den hurtigste måde at fortælle det på er ved at få skabt et billig logo, der grafisk signalerer, hvilken type virksomhed de står overfor. Hos os er prisen kun 495 kr.

Har du en mindre eller mellemstor virksomhed, er det en god idé at begynde med et billig logo. Det kan let komme til at koste tusindvis af kroner, hvis du skal have designet en hel grafisk identitet til din virksomhed. Er det ikke lige nu, der er økonomi til det, kan du for langt mindre penge få os til at designe et billig logo, som du kan bruge i al din markedsføring.

PRISINDHOLD
1 design koncept
Unikt design
Ubegrænset revisioner
Lev. 3-4 arb dage
Du ejer rettighederne
Din hjemmeside får et professionelt udseende med et flot logo. Ingen vil kunne se, at du har valgt at tænke økonomisk ved at vælge et billig logo fra Simple Webhouse. Vores grafikere er nemlig rigtig dygtige og har stor erfaring i at forstå, hvad det er , du gerne vil signalere med dit logo. Sammen taler I jer frem til, hvad du gerne vil have.

Se troværdig ud med billig logoBillig logo

Husk, at du kan bruge dit logo rigtig mange steder. Dine breve, kuverter, annoncer, brochurer og visitkort bliver ekstra flotte med et nyt firmalogo. Din virksomheds troværdighed bliver større, og du får et professionelt udtryk. Der skal ikke mere end et billig logo til for at skabe dit eget brand hos nye og kommende kunder.

Når du bestiller et billig logo hos os, skræddersyr vi det til den type kunder, du har eller gerne vil have fat i.

Farver, typografien, størrelsen og selve stilen afspejler det, din virksomhed gerne vil signalere. Dit logo bliver dit brand. Dit varemærke.
Læs mere om fordelene ved et logo.

Derfor skal du selvfølgelig også være helt tilfreds med logoet. Det sikrer vi ved at tage en god snak om dine forventninger og din virksomhed. Derefter får du tre logo-forslag at vælge imellem, som vi har lavet specielt til dig. Du får mulighed for at lave ændringer undervejs – præcis som hvis du havde brugt en større formue på et nyt logo. Det har du bare ikke, for du har valgt et billig logo, og du bliver helt sikkert glad for det.

Vi er nemlig ikke færdige, før du er tilfreds med dit nye logo. Vi har en rigtig god vane med at blive ved, til du er helt tilfreds. Selvom du vælger et billig logo, kan du godt tillade dig at have store forventninger.

Brug billig logo på web og print

Det færdige logo bliver leveret til dig i formater, som du kan bruge både på web og til trykt materiale. Også der får du virkelig valuta for pengene, selvom du har valgt et billig logo.
Bemærk, at du naturligvis også ejer rettighederne til det færdige logo, vi leverer til dig. Det giver dig ret til at bruge logoet, som du ønsker, for eksempel på t-shirts, firmabiler og lignende. Vær opmærksom på, at denne del af din aftale om et logo-design ofte er en meget stor og dyr del af prisen hos mange andre leverandører.

Hos os har vores grafikere valgt, at de hellere vil sælge dig et logo billigt for 495 kr., så du bliver glad for både designet og prisen, og slet ikke kan lade være med at anbefale os til andre.

Hvad skal vi designe til dig? Fortæl os om det på tlf. 31202049

Hvis du hellere vil bestille dit logo design online kan du gøre det ved at besøge vores partner onlinelogo.dk