+45 31202049 info@simplewebhouse.dk Arne Jacobsens Alle 7, 5 sal, 2300, København S

Hvorfor er logo så vigtigt?

Alle professionelle virksomheder SKAL have et logo, det er yderst vigtig at understrege at din virksomhed skal kunne skille sig ud og brande sig selv. Det er underordnet om du har en lille virksomhed eller en stor.
Et logo tjener to hoved formål. Den skal visuelt kommunikere, hvad din virksomheden gør, eller giver, og for at skabe et mindeværdig eller identificerbar reference for fremtidige ”møder”. Et logo skal også differentierer din virksomhed og dine produkter og tjenester. Den skal give identitet til dit brand og hjælpe med at sælge din virksomheds varer og tjenesteydelser.

Et logo kan oplyse, hvad slags tjenester eller produkter, din virksomhed sælger. Du kan benytte sig af slogan, figurer eller blot ord der ”fortæller” hvad din virksomhed sælger.
Her er nogle gode klassiske eksempler på logoer som blot er ord: Danske Bank, TDC, Coca-Cola, IBM, Microsoft ,Facebook og 3M, og dem, der bruger figurer kan være McDonalds, AT & T, SHELLApple og Nike.

Læg mærke til at alle ovenstående logoer har en vis “wow” effekt og det påvirker folk,
De vil huske dit logo og i fremtiden kan denne ene erindring være med at skabe et salg af dit produkt, når behovet opstår.

Dit logo er synonym og et sammendrag for hele dit brand. At lave et simpelt logo er ikke blot den nemmeste ting, men kan være lige så svært at få designet rigtigt. Vi her på Simple Webhouse har store erfaringer med at lave logo, og hjælper dig gerne hele vejen med at få brandet det korrekt ud.
Dog skal du altid huske på 2 ting under hele processen:

• Simpelt er bedst.
• Unikt design som skiller sig ud, hvor kunder kan huske det.