Speciel web udvikling

Overordnet set har vi, hos Simple Webhouse, to forskellige veje du kan gå, hvis du ønsker at få lavet en hjemmeside hos os:

1. Standard

Med vores standard web produkt får du en billig og funktionel hjemmeside. Du har ikke mulighed for at få lavet specielt mange tilretninger i design, men du vil derimod få en hjemmeside der fungerer, ser professionel ud og samtidig har en god pris.

PRISINDHOLD
Vi designer og udvikler helt udfra dine specifikke behov. Løsningen er ideelt hvis dit behov er helt unikt.
img72

2. Speciel

Med vores speciel web udvikling får du bygget en hjemmeside helt fra bunden, hvor du vil få alle dine ønsker i forhold til design, funktioner og layout opfyldt. Du vil have fuldstændig frihed tilm at få lavet din hjemmeside lige præcis som du vil have den – Der er absolut ingen begrænsninger.

Du har måske allerede en kedelig hjemmeside, som mest af alt bare ligner et visitkort, der er smidt på nettet.
Måske er dit marked meget konkurrencepræget, og du kan se, at flere af dine konkurrenter efterhånden får flottere og flottere hjemmesider.
Måske er det på tide, at du hopper med på vognen, og får gjort lidt ud af din virksomheds online tilstedeværelse?

Hvis du vælger vores “ speciel web udvikling ”-pakke hos Simple Webhouse, vil du få en hjemmeside, der stensikkert har mulighed for at udkonkurrere dine konkurrenters hjemmesider. Du vil have den fulde magt over, hvordan din hjemmeside skal se ud – Uanset hvilke funktioner du måtte ønske.

Måske er du ikke den store IT-nørd, og ved ikke helt hvordan din hjemmeside skal se ud, hvilke funktioner den skal have, hvordan den skal repræsentere din virksomhed osv. Det skal endelig ikke holde dig tilbage fra at få lavet en super flot hjemmeside af os. Vi hjælper meget gerne til, i forhold til design-idéer, smarte funktioner på hjemmesiden og resten af planlægningen. Hvis du ikke allerede nu har en idé om, hvordan din hjemmeside skal se ud, kan vi nemt guide dig frem til det, i fælleskab.img43

Hvis du alligevel vælger, at benytte dig af vores “standard”-produkt vil du stadigvæk få en flot og professionel side, men risikoen for at den vil ligne dine konkurrenters er forholdvis stor. På vores “standard”-pakke laver vi et layout, som passer til de fleste brancher og virksomheder, og det er netop derfor, at vi kan gøre det produkt så super billigt – Men vil du gerne skille dig ud fra mængden af dine konkurrenter, vil “standard”-pakken altså ikke være at foretrække.

Hos Simple Webhouse har vi allerede kunder i vores portefølje, som er kommet med ekstremt specifikke og avancerede funktioner, som de vil have implementeret på deres hjemmeside, og vi har altid kunnet opfylde dem.

Så hvis du tror din idé til hjemmeside-design ikke er muligt, så prøv at kontakte os, og du vil sikkert blive overrasket!