Mobil hjemmeside til den mobile platform

I dag har mere end 80 % af Danmarks befolkning en smartphone, og næsten lige så mange søger efter produkter og ydelser via mobilen.mobil-website-simplewebhouse
Derfor er det vigtigt, at din mobil hjemmeside også er lækker og funktionel på den lille skærm og ”touchpad” venlig. Vi kan udvikle din nye mobil hjemmeside som mobilside, uanset om vi har lavet webudgaven eller om den allerede er live. Din mobil hjemmeside vil naturligvis være kompatibel med både iOS og Android, så den vil fungere på alle smartphones uanset styresystem.

Når vi designer din mobil hjemmeside, designes først 2 forskellige koncepter ud fra dine idéer, ønsker og behov. Du vælger derefter det design der passer dig bedst.

Din mobil hjemmeside, vil indeholde op til 5 undersider, 1 kontaktformular, 1 ”click to call” funktion og vi søger for at alle dine billeder og tekster bliver tilføjet.

Med en mobil hjemmeside fra Simple Webhouse har din virksomhed den perfekte løsning. Vi sørger for at lave din mobilside så grafik passer overens med de små skærme fra smartphone.

Vi sørger også for at din mobil hjemmeside har et CMS lignende system, hvor det er nemt at vedligeholde og opdatere den løbende for indhold.

Derudover sikrer vi selvfølgelig at teste din mobil hjemmeside så den kan tilgåes fra alle de popluære smartphones der er på det danske markedet.

Simple Webhouse sikrer naturligvis korrekt installering og konfigurering på din server og inden systemet godkendes og leveres til dig, testes designet og funktionaliteten for at sikre, at slutproduktet lever op til alle dine kriterier og krav