Responsivt design – gør at du kan se din hjemmeside på alt.

Vi bevæger os meget hastigt frem i den digitale verden, og efterhånden er de fleste som surfer på nettet vant til at bruge tablets, eller smartphones. Derfor er det afgørende for din hjemmeside kan kan vise indholdet på disse enheder.

Hvad er responsivt design?

Før i tiden når man designede hjemmesider skulle hver eneste hjemmeside laves til en specifikt browser eller enhed. Hvis du ikke havde lavet din hjemmeside til en specifikt browser så vil man ikke kunne se indholdet korrekt.
Derfor skulle man så lave flere ”sider” som viste indholdet til de enkelte enheder eks. iphone, ipad m.m. Med responsivt design behøver man i dag ikke at lave flere sider som skal enheds tilpasses, nu kan man med det samme design se sin hjemmeside på som almindelig standard, og i en tablet/mobil version. Det betyder så at din hjemmeside bliver dynamisk og tilpasser sig selv til den enhed din bruger kommer fra.

Hvorfor er responsivt design så vigtigt?

Du slår flere fluer med et smæk, og du fjerner irrationsmomentet hos brugeren og er med til at skabe en behagelig oplevelse for brugeren. Er brugeren i det mindste irreteret over din ikke responsivt design hjemmeside, vil han forlade biksen med det samme. Du mister en bruger eller værst fald et salg!

Simple Webhouse tilbyder at lave din hjemmeside i responsivt design som er optimeret til brug for mobile enheder.