Facebook firma side gør dig synligt

Over 3 millioner danskere har i dag en profil på Facebook, hvilket gør sitet til verdens største sociale medie. Danskerne brugerfacebookicon-simplewebhouse gennemsnitlig 2 timer på Facebook hver dag, hvilket gør sitet til det perfekte påvirkningsmedie. Simple Webhouse opretter og opbygger din Facebook firmaside, så den er klar til brug, når du skal begynde at arbejde aktivt med, at udbrede kendskabet til dit brand og produkter, så du via Facebook kan finde kunder og øge kendskabsgraden.
Simple Webhouse udvikler Facebook applikationer på sin side, som er små undersider med indhold. Indholdet og temaet på dine Facebook applikationer udarbejder vi sammen.
Vores grafiker, sikrer et lækkert cover og profilbillede, som afspejler din virksomhed og dine ydelser, samtidig med at links og widgets bliver tilpasset siden. Slutligt, kobler vi din nye Facebook side sammen med din hjemmeside eller webshop, med implementering af Facebook ikon, som linker til din Facebook side.

Twitter twitterbig

Der er over 30.000 danske Twitter-profiler, hvilket gør dette medie til det 2. mest brugte sociale medie i Danmark. Med en virksomhedsprofil på Twitter har brugeren mulighed for at følge din virksomhed samt læse dine såkaldte “Tweets” som er beskeder eller nyheder på maks 140 tegn.

Youtube, Linkedin, Google+ m.m.

Vi laver også din side i ovenstående sociale medier, som sikrer mere vækst og trafik til din side. Det er vigtigt at din virksomhed er tilstede hvor dine kunder er, og derved når du også frem til dem. Det bedste er at disse sociale medier er gratis at bruge.sociale-medier-simplewebhouse