Billig hjemmeside for 3.995 kr. til den mindre virksomhed

Du bliver sikkert glad og ånder lettet op, når vi nu fortæller dig, at det hverken behøver at være dyrt, umuligt eller besværligt at få lavet en god og professionel hjemmeside. Har du kigget dig lidt omkring på nettet, har du sikkert svært ved at tro det. Men med vores Small-løsning får du en billig hjemmeside, som både er rigtig flot og brugbar.

Prisen på vores billige hjemmeside er 3.995 kr. Vi kan holde prisen uden at spare på kvaliteten. For lige som dig har vi svært ved at forstå, hvorfor hjemmesider skal være så dyre, når nu vi ved, at det sagtens kan lade sig gøre at lave en enkel og billig hjemmeside til under 4.000 kroner.

PRISINDHOLD

3.995,-

5 sider (ubegrænset undersider)
Professionel billig hjemmeside
Responsiv Webdesign
Ubegrænset indhold
Word lignende editor
Se den fulde liste her.

Enkel og billig hjemmeside til mindre virksomheder

Eksempel på en billig hjemmeside til 3.995,-
Eksempel på en billig hjemmeside til 3.995,-

Vælg vores Small-løsning til din virksomhed. Den opfylder de fleste mindre virksomheders behov, selvom vi har skåret ind til benet for at kunne tilbyde dig en rigtig billig hjemmeside. Funktioner som online booking, webshop og lignende følger derfor ikke med i prisen.
Du får en billig og enkel hjemmeside med fem undersider, som du kan bruge til at beskrive din virksomhed, jeres produkter og anden relevant information. Hjemmesiden kan let udvides med flere undersider, hvis du får behov for det senere.

Udseendet finder vi ud af i fællesskab. Du fortæller os, hvad du godt kunne tænke dig, og så får du et professionelt design. Begynd allerede nu at forestille dig, hvordan din nye hjemmeside skal se ud, så vores forslag kan ramme lige i plet.

Dit formål med at have en flot og professionel hjemmeside er formentlig at gøre det nemt for nye kunder at finde dig. Derfor har vi sørget for at gøre det ekstra nemt for dem at kontakte dig. Vi bygger en smart kontaktformular ind i hjemmesiden. Som du kan se, får du – selv med en billig hjemmeside til under 4.000 kroner – en meget brugbar løsning.

Spar endnu mere med en billig hjemmeside

Har du en ældre hjemmeside i forvejen, slås du sikkert med, at det er svært eller besværligt at opdatere den med ny tekst og billeder. Det problem kan du vinke farvel til nu – også selvom du vælger en billig hjemmeside som vores Small-løsning.

Du får fremover let ved at lægge nye priser eller nyheder ind på din hjemmeside, så den altid er opdateret. Du kan let gøre det selv, så ud over at få en billig hjemmeside sparer du også en masse penge, når du ikke skal betale andre for at gøre det.

Vi laver din nye, billige hjemmeside i et CMS-system, som du kan vælge selv at opdatere til nyeste version fremover. Vi designer og opsætter din hjemmeside i WordPress, som er næsten lige så let at skrive og redigere i som Microsoft Word.

Har du tekst og billeder klar til dine fem undersider, får vi din hjemmeside op at køre hurtigt.

Kom godt i gang med en ny, billig hjemmeside med det samme.
Ring på 31202049.