CMS Large hjemmeside – til den store virksomhed

Med køb af CMS Large hjemmeside, kan du vælge imellem 3 forskellige webdesigns som indeholder op til 25 undersider, 1 kontaktformular, 1 feedback formular, 1 del med en ven formular og ubegrænsede indholdsmuligheder.

CMS Large indeholder derudover, flere præsentationselementer, så som banner, nyhedsmodul og billedgalleri.

Editoren er designet med Microsoft Word som inspiration, hvilket gør den genkendelig, brugervenlig og overskuelig at arbejde i.

Din nye hjemmeside vil være udviklet, så du nemt kan SEO* optimere den og få en pæn placering i Googles organiske felt. Derudover, har du mulighed for at få integreret et socialt medie, f.eks. link til din virksomheds Facebook side.

PRISINDHOLD

8.995,-

15 sider (ubegrænset undersider)
2 design concepter
Responsiv Webdesign
Ubegrænset indhold
Word lignende editor
Se den fulde liste her.
Du modtager en fuldt funktionel hjemmeside, med billeder og tekst efter ønske, så du fremadrettet kun skal redigere og optimere indholdet. Simple Webhouse sikrer korrekt installering og konfigurering på din server.

Inden systemet godkendes og leveres til dig, testes designet og funktionaliteten for at sikre, at slutproduktet lever op til alle dine kriterier og krav.
CMS Large er perfekt til dig med den større virksomhed og med et stort behov til sin hjemmeside. CMS large bliver designet ud fra dine ønsker 100%, og vi laver det hele fra bunden. Det sikrer at CMS large hjemmesiden er så fleksibelt som muligt.

*SEO kan tilkøbes som tilbehør. Læs mere om vores SEO produkter her