CMS Medium hjemmeside til et lidt større behov

Med køb af CMS Medium hjemmeside, kan du vælge imellem 2 forskellige webdesigns, som indeholder op til 15 undersider, 1 kontaktformular og ubegrænsede indholdsmuligheder.

Editoren er designet med Microsoft Word som inspiration, hvilket gør den genkendelig, brugervenlig og overskuelig at arbejde i.

Din nye CMS medium hjemmeside vil være udviklet, så du nemt kan SEO* optimere den og få en pæn placering i Googles organiske felt.

Du modtager en fuldt funktionel hjemmeside, med billeder og tekst efter ønske, så du fremadrettet kun skal redigere og optimere indholdet. Simple Webhouse sikrer korrekt installering og konfigurering på din server.

PRISINDHOLD

6.995,-

Professionel hjemmeside
2 design concepter
10 sider (ubegrænset undersider)
Responsiv Webdesign
Ubegrænset indhold
Word lignende editor
Se den fulde liste her.
Inden CMS systemet godkendes og leveres til dig, testes designet og funktionaliteten for at sikre, at slutproduktet lever op til alle dine kriterier og krav.

CMS Medium hjemmeside er perfekt til dig med et større behov til din hjemmeside, og stiller krav til det professionelle CMS system.
Hos Simple Webhouse har vi taget CMS et skridt videre; vi designer og tilpasser opsætningen til dit aktuelle behov. På denne måde effektiviseres hele processen omkring din hjemmeside.

*SEO kan tilkøbes som tilbehør. Læs mere om vores SEO produkter her