CMS webshop hjemmeside til din virksomhed

Bestiller du en CMS webshop hjemmeside hos Simple Webhouse, vil den blive lavet i et såkaldt CMS – Det betyder at du nemt, hurtigt og elegant kan rette priser og produkter, efter vi er færdig med siden.

Når vi laver din webshop løsning, kommer vi altid med tre forskellige design-forslag til selve siden. På den måde har du mulighed for at vælge lige præcis det design, der passer allerbedst til dine produkter og din målgruppe.

Med vores CMS webshop hjemmeside – pakke får du op til hele 25 undersider, hvilket er mere end rigeligt for langt de fleste webshop-ejere. På disse sider kan du helt selv bestemme, om du vil have en “Om os”-side, “Historien bag”-side eller blot have listet dine produkter indenfor de forskellige kategorier du nu handler med.

PRISINDHOLD

6.995,-

5 sider (ubegrænset undersider)
10 produkter
Wordpress
Responsiv Webdesign
Ubegrænset indhold
Word lignende editor
Se den fulde liste her.
Vi ved, at feedback er super brugbart, uanset hvilken webshop du har, og derfor implementerer vi også gerne en feedback-funktion uden meromkostninger – På den måde kan dine kunder (og potentielle kunder) altid komme med ris eller ros til din hjemmeside.

Som du måske ved i forvejen, er sociale medier i en rivende udvikling. Sociale medier bruges både til at skrive med vennerne, men kan altså også bruges til at anbefale forskellige hjemmesider. Hvis du ønsker det, sætter vi en “Del med en ven”-funktion på siden, hvilket gør, at dine besøgende nemt og hurtigt kan dele din side med deres venner.

Hos Simple Webhouse går vi meget højt op i, at kunden skal være tilfreds. Derfor tilbyder vi også uanede muligheder i forhold til tilpasning af indhold. Uanset hvilke tanker du har om dette, vil vi opfylde dem – Vi er endnu ikke stødt ind i problemer, vi ikke kan klare, og hvis det, mod forventningerne, skulle ske, har vi en bunke udviklere i ryggen, som hurtigt kan hjælpe dig med din unikke idé.

Læs mere om Content Management Systems og dets fordele

*SEO kan tilkøbes som tilbehør. Læs mere om vores SEO produkter her

Din CMS webshop hjemmeside kører ikke, medmindre der kommer nogen betalinger ind. Vi hjælper dig med at få sat system op til at modtage betalinger, og hjælper også gerne, hvis det ser lidt sort ud for dig, i starten. Kort sagt så er det her en webshop løsning.

Som sagt, har du selv mulighed for at tilrette priser og produkter. Dette foregår super simpelt, som var det et Word-dokument, du skrev i. I det CMS vi bruger, kan du gøre brug af en WYSIWYG editor (What You See Is What You Get) som gør alt det tekniske arbejde for dig.

Flere og flere kunder kommer gennem søgemaskiner som Google og Bing, og vælger du vores CMS webshop hjemmeside platform, vil shoppen allerede være optimeret til netop dette. Det er desuden muligt at tilkøbe ekstra SEO (Search Engine Optimization = Søgemaskineoptimering) til shoppen – Og så vil du for alvor opleve, at der kommer penge i kassen.. Direkte fra søgemaskinerne.

CMS webshop hjemmeside indeholder:

  • Op til 25 sider,3 unikt designet webdesigns, 1 kontaktformular, 1 Del med en ven formular, 1 Hovedbanner, 1 Betalings gateway integration (f.eks. Paypal), 1 Billede galleri, Billede optimering, 1 integration af socialt medie (f.eks. Facebook), Ubegrænset indhold, Testet design, Skræddersyet design til dit behov, Content management system (CMS), SEO – venligt side (mulighed for søgemaskineoptimering), Forslag til relevante søgeord til Google Adwords), Brugervenligt Word lignende editor (WYSIWYG),Installation og konfigurering på server

Pris 10.995,-