WordPress hjemmeside – 75 millioner websites som referencer

Er du typen, som gerne vil have anbefalinger fra andre, inden du bruger dine penge, så er der rigtig mange, du kan spørge om fordelene ved en WordPress hjemmeside. Langt over 75 millioner hjemmesider er i dag baseret på det samme WordPress-system, som vi laver vores hjemmesider i. Er det mon anbefalinger nok?

Ellers kan vores pris på en WordPress hjemmeside måske overbevise dig. Vi laver en professionel hjemmeside til din virksomhed for 3.995 kr.
Prisen dækker design og opsætning af en enkel og flot hjemmeside, der med op til 5 undersider plus en kontaktformular vil passe perfekt til en mindre eller mellemstor virksomhed.

PRISINDHOLD

3.995,-

5 sider (ubegrænset undersider)
Professionel billig hjemmeside
Responsiv Webdesign
Ubegrænset indhold
Word lignende editor
Se den fulde liste her.

Bliv fleksibel med en WordPress hjemmeside

Når også verdens største virksomheder vælger en WordPress hjemmeside

Wordpress hjemmeside
WordPress hjemmeside

skyldes det, at den nemt kan udvides med flere funktioner. I vores pris på 3.995 får du en særdeles anvendelig basis hjemmeside, men vi har altid mulighed for at hjælpe dig med flere funktioner. Du kan se vores oversigt her.

Der er mange gode grunde til at 75 millioner allerede har valgt en WordPress hjemmeside. Nogle lægger vægt på, at der er tusindvis gratis af plugins, du kan bruge til at give din hjemmeside forskellige funktioner. Andre lægger vægt på at systemet er nemt at gøre søgemaskine-venligt via SEO.

*SEO kan tilkøbes som ekstraydelse. Læs mere om vores SEO produkter her

At det desuden er gratis at bruge WordPress til sin hjemmeside, er også en fordel. Det er nemt at opdatere og lægge ny tekst og billeder ind. Man kan tilpasse udseendet, så ingen WordPress-hjemmesider behøver være ens. Du kan få opfyldt dine design-drømme, for næsten alt kan lade sig gøre.

Se de 10 vigtigste grunde til at vælge WordPress.

Ud fra dine beskrivelser og ønsker designer vi to forslag til, hvordan din WordPress hjemmeside skal se ud. Vælg den, du bedst kan lide.

Du skal også vælge om din WordPress hjemmeside for eksempel skal have en blog, skal linke til virksomhedens Facebook eller give mulighed for at downloade en brochure eller tilmelde sig et nyhedsbrev.

WordPress er nemt for dig og dine medarbejdere at arbejde med, da det er et såkaldt CMS (Content Management System). Læs mere om CMS og hvad det er

Klar til en billig WordPress hjemmeside

Vi sikrer korrekt installering og konfigurering på din server, så alt det tekniske fungerer fra begyndelsen, når du indtager nettet med din professionelle WordPress hjemmeside.

Skab en enorm værdi for din virksomhed og store besparelser ved at vælge en WordPress hjemmeside og få den tilpasset af professionelle. Vi gør det for 3.995 kr.

Skal vi i gang med din WordPress hjemmeside, så ring på 31202049